Wil je ook een review schrijven?
Om je een beetje op weg te helpen kun je misschien iets vertellen over:

  • De aanleiding
  • Jouw motivatie om voor een upgrade te kiezen
  • Hoe je het proces hebt ervaren (eerste contact, informatie/begeleiding, service, e.d.)
  • Hoe je jouw computergebruik nu ervaart
  • Of je een upgrade zou aanraden

ssd
4,9 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.9 out of 5 based on 94 reviews.

Kees

Kortgeleden de 3e PC / laptop van een SSD kaart laten voorzien, in alle gevallen met een prima resultaat, de veel te trage apparaten zijn weer super snel! Goede contacten met Wilbert, het is gemakkelijk afspraken te maken, die prima worden nagekomen. Een aanrader dus!

Janneke

Ik stond op het punt om mijn oude Mac toch maar eens te vervangen. Trrraaagggg. Toen bedacht ik me dat Wilbert een tijd terug de harde schijf van een van mijn andere Macs vervangen heeft en vertelde dat zelfs nog oudere Apples baat hebben bij vervanging van de harde schijf. Dat blijkt. Ook deze laatste Apple draait weer als een zonnetje. Dat scheelt een hoop geld. Snelle service, goede uitleg en zeer betaalbaar 👍

Peter

Mijn pc had steeds langer werk met opstarten en swap akties waarbij de hard disk constant 100 procent in gebruik was. Ik las op internet dat een solide state hard disk dat zou oplossen. Ik heb direct een afspraak gemaakt en heb mijn laptop naar Wilbert gebracht. De volgende dag was hij klaar en heb ik hem weer opgehaald. Hij is nu supersnel en ik heb nergens problemen ondervonden vooraf was ik gewaarschuwd dat Microsoft office problemen zou kunnen geven maar ook dat ging goed ik raad de professionele snelle service van Wilbert aan voor iedereen die identieke problemen hebben met een trage pc of slechte HD.

Juan van Emmerloot

Moet regelmatig op tour en ben dan genoodzaakt mijn MacBook Pro mee te nemen om mijn administratie en andere werkzaamheden te kunnen blijven doen. Mijn apparaat is een ouder type uit 2013 maar nog steeds goed werkend... echter heel traag met opstarten en werken. De transparante info van “tragepcweersnel” vond ik zo sprekend dat ik de stap waagde om Wilbert mijn apparaat een upgrade toe te vertrouwen. Resultaat: vriendelijk ontvangst, duidelijke aanpak, op tijd klaar, makkelijke transactie en veel belangrijker: #wow!watismijnmacbooksnelgeworden! En dan nog na 2 weken zoals hij beloofd after service call.....

Rob (Almere)

Kort na aanschaf van een gebruikte Imac begaf de harddisk het. Hier en daar wat rondgekeken en kwam bij Trage PC weer snel terecht. Wilbert heeft er een ssd ingezet en alle te redden data overgezet. De Imac is supersnel en vrouwlief is enorm gelukkig met deze, veel te grote, Imac 27” Volgende keer hoef ik niet meer rond te kijken, maar ga meteen hierheen. De prijs is prima, de service geweldig! Twijfel niet maar neem contact op met Wilbert!!!

Tevreden!

M'n eerste ervaringen met de snelheid van m'n laptop zijn boven verwachting goed! Alles functioneert. Kortom: tevredenheid. Een oude commerciële waarheid kwam weer bij mij boven: een klant vergeet niet de kwaliteit, wel de prijs. Dat geldt voor mij ook nu weer. Bedankt!

SSD

Gisteren even een informatiegesprek met Wilbert, die ik op dat moment nog helemaal niet kende, gehad omdat mijn pc zeer traag geworden was. Wilbert had ik in het internet gevonden en wat mij verbaasde was zijn open en eerlijke vakkundige mening betreffende de probleemoplossing van mijn computer. De volgende dag kon ik mijn laptop, die ik in mijn werk als landschapsfotograaf altijd bij me heb, meteen brengen en een aantal uren later weer in optimale vorm weer ophalen. Ben zeer erkenntelijk voor zijn vakkundige benadering en oplossing van het probleem en kan alleen maar hoogste lof uitspreken voor zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid. Danke!!!” Adriaan de Wit , fotograaf, Oostenrijk

Trage iMac weer snel

★★★★★
De iMac, die ik tweedehands had was erg langzaam. Wilbert heeft er een 500gb ssd ingezet en hij loopt nu als een tierelier. Goede en vriendelijke service (zelfs nazorg) en niet duur.
- Peter van Kruijssen

ssd kaart laten plaatsen

★★★★★
Bij veel gebruik van mijn I pad kreeg ik het idee dat mijn lab top wat langzaam was. Toen bij Wilbert een SSD kaart laten plaatsen dat heeft hij snel voor mij gedaan en het werkt nu net als mijn I pad snel ,ben er blij mee. Verder goede senonervice en gratis terug plaatsing als het niet naar behoren zou werken. John
- Cooijman

Helemaal goed

★★★★★
iMac uit 2013. Supertraag geworden en niet handig, zeker niet in coronatijd. gekozen voor een 500GB SSD. Snel en adequaat geholpen. binnen 1 dag weer als nieuw. Dank, Wilbert. Superservice. Ik raad jou zeker aan als ik iemand spreek met dezelfde issues
- Pim

SSD upgrade zeker doen!

★★★★★
Mijn Mac was heel traag. Waardoor thuiswerken niet te doen was. Opstarten duurde heel lang. En opstarten van software als photoshop duurde wel 7 a 8 minuten. Na wat googlen bij Wilbert uitgekomen. Super geholpen en al mijn vragen werden netjes beantwoord. Kon de computer de volgende dag al weer ophalen! Mac loopt weer als n zonnetje. Veel eerder moeten doen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.
- Janco Tolhoek

Uitstekende snelle service

★★★★★
Mijn 7 jaar oude Macbook Pro startte niet meer op. Uit een analyse door TragePCweersnel.nl bleek dat de SSD kapot was. Apple vervangt nooit SSD's, ook al is dat wel mogelijk. TragePCweersnel.nl doet dat wel. Binnen 24 uur had ik mijn Mac weer terug. Hij doet het weer als vanouds. Uitstekende snelle en persoonlijke service, voor een scherpe prijs ook nog. Van harte aanbevolen!
- O. van der Parre

Traaaaaaaage imac

★★★★★
Mijn iMac van 2010 was zo traag dat ik de neiging had om hem het raam uit te gooien. Ik dacht het wordt tijd voor een nieuwe maar ja dat is ook weer kassa. Op internet gezocht naar een oplossing en die vond ik bij Wilbert. Wat me aansprak was zijn overzichtelijke en leuke website, dus gebeld en kon vrij snel terecht. Na 2 dagen was mijn iMac klaar compleet met ssd schijf. Werkt nu weer heerlijk, dus de volgende keer weet ik waar ik zijn moet! Ga zo door! Groeten Andre
- Andre

Goed geholpen!

★★★★★
Wilbert heeft mij goed geholpen met het upgraden van mijn iMac. Apparaat is echt een heel stuk sneller geworden. Goede communicatie en heldere afspraken.
- Jurjen

Top service

★★★★★
Mijn laptop startte traag op en stond in dubio om een nieuwe laptop aan te schaffen. Ik kwam toevallig deze site tegen en heb een mail gestuurd. Kreeg een snel en duidelijk antwoord terug. Heb mijn laptop erheen gebracht en kon hem de volgende dag weer halen en kon gelijk aan de slag. ( alles 1 op 1 overgezet ) Laptop start nu veel sneller op en is sneller. Ben er ontzettend blij mee en het scheelt geld. Wilbert nogmaals bedankt.
- Ben bevk

Excellente service

★★★★★
Van te voren goed verdiept in wat er mogelijk is. Toch best spannend om je iMac met al je gegevens aan een ander te geven voor het plaatsen van een SSD. Gemakkelijk contact te leggen en volgens afspraak weer op te halen inclusief kort rapport met metingen. Wat een verschil in snelheid. Heel blij mee, net als met de service.
- Frank

Fabulous Jobs

★★★★★
Wibert is a very nice guy, he explained very clear on what he done to my 9years old Mac, and it runs like a fox now. Thank you.
- Celia

Geweldige service

★★★★★
Na het plaatsen van een SSD in m'n 11 jaar oude iMac werkt hij weer als een zonnetje. Zelfs Final Cut Pro werkt eindelijk weer snel. Wilbert legde mij ook uit hoe ik OSX kon updaten dus mijn iMac is weer helemaal up-to-date en ik kan weer de nieuwste software draaien. Bedankt Wilber!
- Jeff Mertens

Strandballende iMac.

★★★★★
Mijn iMac is nog maar net een jaar oud. Hoewel ik geen zware applicaties draai, nam het 'beachballing' steeds verder toe. Vandaag heeft Wilbert van 'Tragepcweersnel.nl' de harde schijf vervangen door een SSD. Geen strandballen en ergernissen meer en alles weer supersnel. Een aanrader.
- Pieter

Vriendelijk en snel

★★★★★
Ik had behoefte aan een SSD schijf voor mijn 2011 IMac. Wilbert is snel en vriendelijk in de communicatie en stemt verwachtingen duidelijk af. De IMac loopt als een zonnetje!
- Pieter

Upgrade Mac

★★★★★
Ik stond voor de keuze of een nieuwe Mac of een upgrade. Via Google op de site van Wilbert gekomen. Het verhaal op de site sprak mij erg aan. Een nieuwe SSD schijf laten plaatsen is voordeliger dan een nieuwe computer. Diverse bedrijven gebeld maar Wilbert was het voordeligste. Computer s'ochtends gebracht en in de middag kreeg ik alweer bericht dat ik hem kon ophalen. Super service en fantastisch resultaat. De computer werkt weer als nieuw. En alles is 1 op 1 over gezet. Ik ben meer dan tevreden. Ik heb dan ook geen spijt dat ik aardig wat kilometers heb moeten rijden voor deze upgrade.
- Riep

Ik stond echt versteld!

★★★★★
Ik stond op het punt om een nieuwe iMac te kopen omdat ik die van mij te traag vond. Bepaalde programma's die ik beroepsmatig gebruik liepen niet vlot genoeg naar mijn zin. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik op de site terecht van Wilbert van der Lingen uit Hilversum. Hetgeen hij vertelt op zijn site had meteen mijn aandacht en interesse gewekt. Simpel uitgelegd over de werkwijze en duidelijke prijzen erbij. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en het gevoel dat ik daarbij had was goed. Wilbert is een persoon die goed luistert naar de behoeften van een klant en daarbij gebruikt hij zijn vakkennis om een klant zo goed mogelijk te adviseren. Niet snel geld willen verdienen aan een klant, maar eerst rustig vragen wat een klant met de computer wil gaan doen en dan geeft hij een gepast advies. Niets te veel of te weinig. Dat trok mij wel aan en ik denk dat meerdere mensen daar zo over denken. Het motto: je moet niet méér kopen dan je nodig hebt vind ik de juiste. Ik bracht mijn Mac naar Wilbert en hij heeft toen een SSD kaart ingebouwd. Dezelfde dag kon ik de Mac al weer ophalen en toen ik er thuis mee aan de slag ging stond ik echt versteld van de snelheid en de soepelheid waarmee ik programma's kon openen. Alles werkt perfect en ik kan iedereen aanraden om eerst een upgrade bij Wilbert te laten doen alvorens over te gaan tot de aankoop van een nieuwe computer. Ben blij met dit adres en mijn familie en kennissen binnenkort ook, want ook hun interesse is gewekt. Vriendelijke groet, Edu Postma (beroepsmuzikant)
- Edu

Slome macbook

★★★★★
Snelle en goede service, ik kan nu veel fijner werken door de ssd upgrade.
- Sophia

Trage Imac

★★★★★
Uitstekende en snelle service, ondanks Coronatijd. Ssd maakt Imac weer heerlijk snel; het geld dubbel en dwars waard. En wat een goede service en aftersale! Complimenten!!
- Rob

Supersnel

★★★★★
Mijn iMac met Windows (bootcamp) was enorm traag. Een SSD Upgrade laten voeren en bevalt prima, een wereld van verschil! Ik ben zeer tevreden en kan Wilbert zeker aanbevelen.
- Akif

Erg klantvriendelijk

★★★★★
Mijn "oude" macbook pro (early 2013) werkt weer super. De dienstverlening van Wilbert is erg klantvriendelijk.
- Rene

Het onmogelijke mogelijk gemaakt

★★★★★
Goede service, snel en professioneel! Goed naar onze vraag geluisterd, bv door ons advies te geven om een 500 gb ssd-schijf te installleren van Ipv 1T. M.a.w. Hij denkt mee en voert niet zomaar kwakkelige je vraag uit. iMac in z’n totaal omgezet naar Windows. Wilbert durft out of the Box te denken! Ik raad “trage pc weer snel” zeker aan!
- Marjolein

Snelle service en heel professioneel

★★★★★
Zelfs mijn macbook pro uit 2009 veranderde weer in een Ferrari met een nieuwe SSD. Ongelofelijk wat een verschil! Heel goed dat je dergelijke oude machines weer een tweede leven in kan blazen!
- Rob

Super betrouwbaar en een retesnelle computer weer

★★★★★
Mijn iMac 2012 late edition was traag als stroop geworden. Op het spoor van Wilbert gekomen en wát een goed adres!! Super betrouwbaar, vriendelijke en duidelijke uitleg en een retesnelle computer weer terug...... En dat alles voor een zeer prettige prijs!!! Ik kan Wilbert van harte aanbevelen.... Topadres
- Lex

Zo snel als nieuw

★★★★★
Na even zoeken een plek gevonden waar je de imac kan langsbrengen. Als ze bij je thuis komen, zijn ze al weg voor de back-up is teruggezet. Nu is alles geregeld als je de computer ophaalt. Het was het ritje vanuit het zuiden van het land meer dan waard. 's-avonds brengen en de volgende dag rond 12:00 al weer klaar. Wilbert is een prettige man en zeer gastvrij. Geeft ook goede uitleg over wat er is gedaan en de staat van de oude hdd. zeer tevreden.
- Tako Springer

Aanrader

★★★★★
Beetje aan de late kant maar PC werkt weer naar behoren, start snel op en is supersnel. Bedankt Wilbert.
- Wim

Mijn Mac is weer snel

★★★★★
Mijn Mac uit 2013 was in de loop van de tijd erg traag geworden. Maar door upgrading met een SSD-schijf inmiddels weer supersnel! Kortom een aanrader. Het contact met Wilbert was heel prettig. Ik kreeg goeie informatie vooraf en snelle service. Super!!
- Wouter De Kruijff

Inderdaad 'Ik-Sta-Versteld'

★★★★★
Onze iMac uit 2012 start weer op als nieuw na het inbouwen van de 1 TB SSD door Wilbert. De opstart van programma's loopt ook weer als een trein. Naast dit fijne resultaat, is de communicatie met Wilbert ook zeer prettig, en bevelen wij deze betrouwbare jongeman van harte aan.
- Sarah

Professionele, snelle service. Klasse!

★★★★★
Oude Mac weer supersnel door upgrade naar SSD. Zeer professioneel en snelle service. Klasse!
- Anton

Gewoon top

★★★★★
Mijn 6 jaar oude iMac is weer super snel na het plaatsen van een SSD schijf door Wilbert. Snelle service en heldere communicatie waar veel ondernemers een voorbeeld aan kunnen nemen. TOP!!
- Jan Jipping

Fantastische ervaring

★★★★★
Al een aantal maanden kampten we met performance problemen met mijn Imac uit 2011. Applicaties die slecht opstarten, traag worden, Photo's nauwelijks meer te gebruiken etc. Ik had al uitgebreid gekeken naar nieuwe Mac met 2 TB SSD drive en tijdens Black Friday bijna besteld. Gelukkig niet gedaan. Via mail in contact gekomen met Wilbert. Prima advies gekregen, geen snel verkooppraatje. Erg duidelijk ook wat ik wel en niet kon verwachten. Zaterdag Imac gebracht, zondag opgehaald. Werkt weer als nieuw met 2TB nieuwe SSD schijf. Supergoede ervaring in alle opzichten. Enige minpunt dat ik kan bedenken: hij woont in Hilversum waar ze dol zijn op bekeuren van automobilisten die 4 km te hard rijden. Oppassen daar dus als je de PC brengt of haalt.
- Hugo van Vledder

Super Service!

★★★★★
Mijn 9 jaar oude macbook begon aardig traag te worden en dus gekozen voor een SSD upgrade. Bij Wilbert kon ik echt supersnel terecht. M'n laptop 's avonds om 18u gebracht en de volgende ochtend om 10u alweer klaar.... niet alleen m'n laptop weer snel maar ook de service super snel, en dat terwijl zo bleek m'n oude harde schijf het bijna begeven had. Mijn absolute redding geweest!
- Eddy Wensveen

Mijn 10 jaar oude laptop...

★★★★★
Mijn 10 jaar oude laptop was nauwelijks nog te gebruiken omdat het steeds vaker bleef hangen. Hoe los je dat op? Een nieuwe kopen voor een hoop geld? Dat leek mij zonder en bleek gelukkig totaal niet nodig te zijn. Ik ben blij dat ik eerst Wilbert gevraagd heb of hij iets mee kon. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, dacht graag mee en de update was snel geregeld. Het werkt nu weer als nieuw en ik ben er super blij mee.
- Fiona Bolam

Prima update van Imac

★★★★★
Kampte al een tijdje met een trage opstart van mijn iMac. Ook de applicaties gaven problemen. Met Wilbert afgesproken en kon snel een afspraak maken. Na en dag een Snell Mac door een upgrade met een SSD schijf. Ook werd de Mac en oude schijf eens goed bekeken waarbij al snel bleek dat de HD gebreken vertoonde. Nu heb ik een weer prima werkende Mac die wat jaartjes vooruit kan. Top service en geweldig geholpen en dat voor een redelijke prijs.
- Jan

Speedy and excellent service.

★★★★★
Speedy and excellent service. Very recommendable company..
- Clio Evripidou

Snelle en goede nazorg

★★★★★
Wilbert heeft een tijd geleden in mijn iMac een SSD geplaatst. Was binnen een dag klaar. Nog steeds veel plezier van. Tevens heeft hij mij geholpen met een probleem van een heel andere orde bij mijn MacBook. Kortom, ik ben ontzettend tevreden!
- Ruth Bosch

Fantastisch

★★★★★
Super service. Betaalbaar en persoonlijk. En belangrijker dan dat: fantastisch resultaat. Aanrader.
- Michiel

Top service!

★★★★★
Allereerst is Wilbert gewoon een aardig en prettig persoon in de omgang. Hij schets een realistisch beeld van wat je kan verwachten maar het overtreft zelfs mijn verwachtingen. Er is afgesproken ben je niet tevreden dan breng ik je pc in oude staat terug en betaal je niets ook word er gekeken of de kwaliteit van mijn pc wel de moeite waard is voor deze upgrade dus dan denk ik ja wat heb ik dan te verliezen? Het meedenken en flexibel opstellen over openingstijden van mijn winkel zodat ik gewoon mijn werk kan blijven doen ook erg prettig. Bedankt Wilbert ik kan jou aanbevelen! Tim HGV kleur&interieur Hilversum
- Tim

GEWELDIG

★★★★★
Wilbert heeft een SSD geplaatst in mijn late 2009 Imac 27 inch. Deze was wat langzamer geworden en wilde een nieuwe aanschaffen. Echter voor 199 euro weer bijna een computer die sneller opstart dan een nieuwe 2019 HDD mac 🙂 Ook alle software werkt veel sneller Thanks a lot !
- harrie

Had ik veel eerder moeten doen!

★★★★★
Mijn ASUS Win10 laptop met HDD werd al vrij snel na aanschaf (ca. 3jr geleden) zienderogen trager. Tot op het punt dat een simpele reboot 10min in beslag nam en Google Chrome op sommige dagen helemaal niet meer leek te gaan werken. Uiteindelijk door Wilbert een 500Gb SSD laten plaatsen en alles loopt weer als een zonnetje! Alsof ik een nieuwe laptop heb. Service, snelheid en contact allemaal dik in orde! Aanrader dus.
- Tony

Super en Snel

★★★★★
Met de nieuw geplaatste SSD is mijn PC weer lekker vlot goede service en voordelig
- Henk

Top service

★★★★★
Snel vakkundig en sympathiek. Volgende laptop brengen we weer bij jou!!
- Sander

Vriendelijk en goed

★★★★★
Mijn hdd was echt wel op t einde, imac van 2010 en met de SSD geplaatst is hij zeker 10x sneller. Goede service, persoonlijk en onder t genot van een bak koffie. Dikke tip
- Ad

Perfecte service

★★★★★
Wilbert levert perfecte service! Niet duur maar wel goed! Dank en tot de volgende keer! Robbert
- Robbert

Supersnel!

★★★★★
Goede service en niet alleen de PC is supersnel, maar Wilbert ook! Bedankt Wilbert!
- Helen

En snel is tie!

★★★★★
Na een goed advies van Wilbert een nieuwe ssd in m'n mac laten zetten. Even een misverstand over de grote, maar dit prima opgelost! Mijn Mac gaat weer als een malle! Na wat strubbelingen met excel deze op aanraden van Wilbert aangemeld, bedankt voor het oplossen! Al met al zeer tevreden met de service! Bedankt Wilbert, mijn Mac is weer als nieuw!
- Anja

Goede service, ook bij tegenslag

★★★★★
Prima service, snelle response en binnen twee dagen zat de SSD erin. Toen bleek dat de fan geluid maakte, meteen verholpen. Een aanrader! En mijn Mac is nu een stuk sneller.
- Wim

Van Windows 7 naar Windows 10

★★★★★
Bij deze waardering kan ik "slechts" vijf sterren kwijt. Wilbert heeft mij zeer terzijde gestaan met de overgang van Windows 7 naar Windows 10. De service was weer perfect en minimaal 10 sterren waard. Dankjewel Wilbert.
- Eric

Aanrader

★★★★★
Ik kan uit eigen ervaring bevestigen, dat alle positieve verhalen over Wilbert en z'n service kloppen! Mijn iMac startte wat trager op en dankzij de inbouw van een SSD loopt alles weer als een zonnetje. Snel geregeld, prima prijs, fijne gozer, die alle afspraken na komt, inclusief de nazorg! Kortom: aanrader!
- Remco

Aangeraden door Seniorweb Hilversum

★★★★★
Na de prima service van Wilbert is mijn oude Mac van 2012 weer als nieuw! Voorzien van een SSD en extra geheugen loopt hij weer als een zonnetje! Zeer aan te bevelen .
- Annemiek

Service

★★★★★
Ik ben uitstekend geadviseerd en verder geholpen door Wilbert. Ik kan iedereen aaraden bij hem aan te kloppen bij je pc problemen. Hij lost ze snel voor je op. Top!
- Reinaard

iMac 2012 weer als nieuw

★★★★★
Wilbert heeft mij met persoonlijke aandacht en extra tips zeer geholpen. Mijn trage iMac functioneert weer prima na het inbouwen van een SSD en is op mijn verzoek weer voorzien van een schone installatie van de laatste OS versie. En ook al het stof is er weer uit...was wel nodig.
- Ronald

Extra

★★★★★
Al zoekende naar een vakkundig persoon voor een upgrade bij Wilbert aangeklopt. Keurig te woord gestaan, upgrade laten uitvoeren (met video-uitleg) en snel weer retour ontvangen dankzij meedenken van Wilbert. Uitmuntende service!
- Robbert

Snel en kundig geholpen

★★★★★
Wilbert heeft mijn late 2010 Imac van een nieuwe installatie en SSD voorzien voor een scherpe prijs. Draait weer als een zonnetje en computer was helemaal schoongemaakt. Kon hem de volgende dag alweer ophalen. Ook nazorg erg goed toen ik nog een vraag had.
- Bastiaan

Prima hulp en assistentie

★★★★★
Door Wilbert heb ik diverse werkzaamheden aan de laptop laten verrichten. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Wilbert is punctueel en zeer vriendelijk. Fijn om afspraken mee te maken. Een aanrader!!
- Eric

Super

★★★★★
Trage PC weer snel ? Echt super hoe Wilbert de laptops en de pc liet versnellen. Duidelijke afspraken en alles werd super geregeld. Echt een aanrader.
- Henk

iMac late2009 weer snel

★★★★★
m'n 9 jaar oude iMac, kan weer enkele jaren mee, door de nieuwe SSD. Prima geholpen, snelle service.
- Ric

Nieuwe ssd

★★★★★
Alles perfect verlopen . Snel, duidelijke communicatie .Snel handelen en perfect afgeleverd.een aanrader !!
- Jos

SSD in Imac

★★★★★
Het is uitstekend zaken doen met Wilbert. Deskundig, accuraat en vriendelijk. Het maakt een verschil van dag en nacht om een SSD in een Imac te plaatsen. Het bespaart een nieuwe Imac en alles werkt weer sneller.
- Mat

Redder in nood

★★★★★
Hoe erg is het als je pc ermee uitscheidt. Het lijkt wel of je van de buitenwereld afgesloten bent. Gelukkig kan je altijd op Wilbert rekenen. Hij is heel professioneel, punctueel (laat altijd weten wanneer hij onderweg naar je is) en, ook niet onbelangrijk, heel betrouwbaar. Hij geeft een duidelijke uitleg op mijn vragen. Hij is vandaag weer geweest en alles werkt weer uitstekend. EEN REDDER IN NOOD.
- Joke

Nieuwe SSD voor laptop

★★★★★
Ons oude beesje bleek nog een prima processor te hebben, alleen de harde schijf vertraagde alles. Nu weer een razend snel apparaat. En verder is alles het zelfde. Beter dan een nieuwe waar je weer alles op moet zetten.
- Dirk

Laptop weer snel en stil

★★★★★
Wat een verschil, de laptop is weer heerlijk snel. Ook het probleem met ratelende fan is opgelost. Snelle service en duidelijke communicatie. Dank!
- Marco

Goede en snelle service

★★★★★
Nieuwe SSD schijf voor laptop. Service was perfect, duidelijke communicatie en vooraf prijsopgave. Na een paar weken werd contact opgenomen om te kijken of alles naar wens is. Professioneel en super service. Aanrader!
- Margreet

Uitstekende service en resultaat

★★★★★
MacBook was supertraag en is nu weer supersnel. Erg blij mee. Wilbert doet wat hij beloofd. Goede Service en aardige vent.
- Berd

Aanrader-niet verder kijken

★★★★★
Ze zijn er nog. De echte ICT professionals die de taal van de klant spreken. Dank je wel en tot de volgende keer!
- Marco

iMac schijf vervangen

★★★★★
Mijn iMac had een trage SATA schijf, deze is vakkundig, snel en goed vervangen. Perfecte service en snel mijn iMac weer terug!
- Jeroen

HP Notebook

★★★★★
Laptop was zeer traag geworden, moest tijdens werken met computer steeds opnieuw opstarten omdat deze steeds vastliep. Na de update met een nieuwe ssd schijf was het ineens een supercomputer geworden. Het opstarten is nu zeer snel, en openen van meerdere programma's Tegelijk kan nu ook zonder vastlopen. Ben zeer tevreden!!
- Harm

Goede service

★★★★★
Geweldige service, goede nazorg en heel erg vriendelijk en professioneel. Een aanrader!
- Fred

Imac weer supersnel!

★★★★★
Mijn Imac uit 2011 was niet meer vooruit te branden. Mail opstarten: rustig 20 - 30 sec wachten. even Word of Excel opstarten: tergend lang tegen dat dansende icoontje aankijken. Mijn virtual machine om ook windows programma’s te kunnen draaien gebruikte ik al helemaal. Niet meer... Tragepcweersnel op het spoor gekomen via google. Wilbert bleek met zijn eenmansbedrijf vlak Bij te zitten. Hij reageer snel via whatsapp. Goed advies gekregen en Harde schijf 500 GB omgewisseld voor SSD geheugen. En 8 GB intern geheugen erbij laten zetten want dat is ook redelijk betaalbaar. Imac weggebracht en na 2 dagen weer opgehaald. wat een verschil! Alsof ik een nieuwe Imac heb voor 340,00 euro!
- Barry

iMac - SSD

★★★★★
Mij IMac uit 2012 wilde niet meer opstarten, de harde schijf was stuk. Ik heb een offerte aangevraagd bij Tragepcweersnel, en daarop werd zeer snel en correct gereageerd. De IMac is zeer snel en uiterst deskundig gerepareerd. Goede en snelle service, en een prima prijs!. Kortom een aanrader!
- Corry Selie

Perfecte servuce

★★★★★
Snel correct en juiste prijs. Goede aftersales en communicatie. Kortom profesioneel en top voor elkaar.
- Sander

Upgrade SSD voor iMac 2011

★★★★★
Mijn iMac uit 2011 mankeerde niets, maar was gewoon traag geworden. Een nieuwe aanschaffen stond al op de planning, tot ik dacht aan een vervanging van de HDD voor een SSD en bij Wilbert terecht kwam. Deze upgrade had ik veel eerder moeten doen! Het verschil is enorm en eigenlijk is m'n iMac weer als nieuw. Een duurzame oplossing, voor een prima prijs! Wilbert heeft het vlot en vakkundig uitgevoerd. Het contact liep prettig, helder en persoonlijk. De waardering met vijf sterren is meer dan verdiend!
- Jeroen

Upgrade iMac met SSD

★★★★★
27" iMac uit 2009 werd zeer traag. Wilbert heeft de HDD vervangen door een SSD en nu draait alles weer als een zonnetje. Super snelle service en perfect uitgevoerd. Zeer aan te bevelen!
- Kees

Van de hel in de hemel

★★★★★
Al maande grote ergenis over mijn zeer trage pc, tijdens het opstarten maar een kop thee drinken telefoontjes plegen enz. Maar nu is mijn pc na het plaatsen van een SSD weer super snel binnen 10 sec op mijn account. Snelle service en super netjes geholpen. Waarvoor mijn dank. Groet, Jos Meulman
- Jos

IMAC SSD ITB

★★★★★
Mijn iMac uit 2009 geupraded met SSD 1TB. Snel en voordelig uitgevoerd door Wilbert. Nu weer vlot werkbaar. Helemaal blij. Thnx
- Kees

SUPER

★★★★★
Mijn pc was na een aantal jaren in gebruik erg traag geworden en daardoor niet fijn meer om mee te werken. Ik stond voor de keus of een nieuwe pc kopen of de bestaande computer weer gebruiksvriendelijker laten maken. Mijn keuze viel op de laatste optie. Na op internet gezocht te hebben, kwam ik uit bij tragepcweersnel.nl. Een duidelijke website met goede voorlichting en goede garantievoorwaarden. Op dinsdag 28 november 2017 de computer gebracht en op woensdag 29 november - na een demonstratie in de serviceruimte zag ik al meteen de indrukwekkende snelheid met de ingebouwde SSD - weer opgehaald. Kortom tragepcweersnel.nl is een prettig bedrijf om zaken mee te doen; je krijg daar nog ouderwetse service en dienstbetoon inclusief nazorg.
- Gerard

Accu vervangen

★★★★★
De accu van mijn Macbook moest spoedig vervangen worden. Bij Apple zelf kon het wel 6 weken duren voordat ik mijn laptop weer terugkreeg. Gelukkig had ik contact gezocht met Wilbert, die het binnen anderhalf uur geregeld had. Nu doet mijn laptop het weer als vanouds!
- Lonike

Top

★★★★★
Je kent het wel: je desktop raakt verstopt met allemaal overbodige bits&apps. Je delete je drie slagen in de rondte en hebt alle trucjes geprobeerd. Effect? Frustratie, want het helpt niet echt. Je googlet al op meer RAM en Gb in een nieuwe PC, maar je schrikt van de investering en het werk. Totdat je Wilbert tegenkomt op het digitale plein en hij het toverwoord SSD fluistert. Na een snelle afspraak is het 10 uurtjes later gepiept. Je vertrouwde desktop draait weer als een zonnetje en jouw oude harddrive is bonus archiefruimte. Geef die vent een Oscar!
- Henk

Aanrader!

★★★★★
Ik wilde mijn trage MacBook Pro drive laten vervangen door een SSD en ook een behuizing voor mijn oude HD. Wilbert ging (via WhatsApp) zeer snel en uitgebreid in op mijn vragen. Echt super. ’s Middags gebracht en de volgende dag klaar! Apparaat ook nog van binnen en van buiten schoongemaakt en als presentje nog een spuitbus met perslucht gekregen met mijn naam erop. Macbook nu lekker snel. Aanrader!
- Henk

bagagedrager

★★★★★
"Of ik mijn laptop soms achter op de bagagedrager had gehad", vroeg Wilbert zich af. Mijn harde schijf viel niet meer te openen noch volledig te kopiëren... Het verhaal begon een paar dagen eerder toen ik Wilbert vroeg of hij mijn harde schijf wilde vervangen. Dat bleek niet zo makkelijk als gedacht, door eigen toedoen (ik had mijn laptop inderdaad in mijn mandje op de fiets vervoerd), viel de schijf bijna niet meer te lezen. Met veel creativiteit en een enorm goede communicatie is Wilbert er uit gekomen en doet mijn laptop het beter en sneller dan ooit!!!!
- Pieter

Geweldig

★★★★★
Mijn Mac was niet vooruit te branden. Harddisc laten vervangen door 1Tb SSD en gelijk geheugenuitbreiding. Perfect nu en weer een genot om mee te werken. Service was snel, correct en zeer prettig. Goed om Wilbert zaken gedaan te hebben. Een echte aanrader (y)
- Hans

PC inderdaad weer sneller!

★★★★☆
Ik vond Wilbert zijn website via Google. Omdat mijn PC nog wel goed was maar ik merkte dat het opstarten daarvan - alsmede van diverse programma's daarop - steeds langer duurde, nam ik contact op met Wilbert om te vragen naar de mogelijkheden. Hij adviseerde mij om er een 500 GB SSD geheugen in te laten plaatsen waarvoor ik al snel terecht kon. Na een afspraak gemaakt te hebben kon ik mijn PC de volgende dag alweer ophalen en ik ben helemaal tevreden want hij start nu veel sneller op. Ook bood Wilbert mij een no-cure-no-pay garantie wat inhield dat hij aanbood om - indien ik indien niet tevreden zou zijn over het resultaat - het SSD geheugen weer terug te nemen en mijn geld te retourneren. Gelukkig was dat niet nodig want ik ben erg tevreden over zijn service en het behaalde resultaat. Ik kan hem dan ook ter harte aanbevelen.
- Martijn

Nogmaals zeer tevreden

★★★★★
Na de eerste omzetting naar SSD die zeer goed bevallen is nu ook onze andere laptop laten doen en met een toetsenbord vervanging erbij. Dit was geen enkel probleem en werd snel en vakkundig gedaan. Zeker een aanrader!
- Marc

Super!

★★★★★
Geweldige service. Persoonlijk en professioneel. Uitstekende ervaring met het vervangen van de Harddisk door een SSD. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de communicatie is vlot en makkelijk. Pc werkt weer perfect en is inderdaad super snel. De volgende pc is al weer onderweg. Zeker aan te raden.
- Marc

Laptop werkt weer als een zonnetje

★★★★★
Mijn Samsung 700Z5A liep gemiddeld eens per dag vast. Dit euvel is verholpen en alles loop veel soepeler met de SSD schijf. Wilbert is enthousiast en betrouwbaar, maakt heldere afspraken over extra's. Ook de Audio jack poort weer als vanouds. Aan te bevelen ! Jan
- Jan

topservice

★★★★★
Via via kwamen we bij Wilbert van Tage PC weer snel, met 2 macs in dit geval, maar dat gaat dus ok prima want die zijn weer supersnel! goeie aftersales ook, erg fijn geholpen hoor dankjewel!
- maarten

Service gericht en zorgvuldig

★★★★☆
Mijn iMac was traag, geüpgraded van HDD 1 Tb naar SSD 500 Gb door Wilburt. iMac loopt nu weer als een trein. Ik zal hem aanbevelen.
- JOHN

Service gericht en zorgvuldig

★★★★☆
Mijn iMac was traag, geüpgraded van HDD 1 Tb naar SSD 500 Gb door Wilburt. iMac loopt nu weer als een trein. Ik zal hem aanbevelen.
- JOHN

iMac weer gebruikt door 5 personen

★★★★☆
We hebben als gezin een iMac en laptops. De iMac werd steeds langzamer dus we dachten dat hij bijna "overleden" was. Met de SSD service draait hij weer razendsnel en worden er weer films op bekeken. Veel mooier dan die kleine laptops...! En een stuk goedkoper en duurzamer dan een nieuwe iMac
- Laura

iMac weer gebruikt door 5 personen

★★★★☆
We hebben als gezin een iMac en laptops. De iMac werd steeds langzamer dus we dachten dat hij bijna "overleden" was. Met de SSD service draait hij weer razendsnel en worden er weer films op bekeken. Veel mooier dan die kleine laptops...! En een stuk goedkoper en duurzamer dan een nieuwe iMac
- Laura

Wauw, ongelooflijk!

★★★★★
Toen ik mijn goeie vriend Wilbert om advies vroeg over het upgraden van mijn laptop werkgeheugen en hij zei dat ik beter de harde schijf kon vervangen, was ik een beetje huiverig. Ik dacht, wat heeft de harde schijf nou te maken met de snelheid van je laptop? Waarom zou ik met een 8 jaar oude laptop nog investeren in een nieuwe harde schijf? Zonde van het geld en de moeite en ik gebruik 'm nog maar nauwelijks. "Geloof me nou maar, je zal zien" zei Wilbert, dus zo gezegd, zo gedaan. Binnen no time was de klus geklaard en gingen we opstarten, ik kon niet geloven wat ik zag! Wauw!! Voorheen kon ik koffie gaan zetten of de vaat opruimen en dan was m'n laptop misschien eens een keertje opgestart. Nu? Opstarten duurt nog geen 10 seconden! En niet dat je dan ingelogd bent en nog moet wachten tot je bureaublad is geladen, nee, echt alles is klaar voor gebruik! Alles gaat nu supersnel; programma's opstarten, bestanden openen, browsen terwijl je 10 tabs tegelijkertijd open hebt, niet normaal! Ik had niet gedacht dat zo'n oud ding nog zo goed kon werken. Mijn laptop is nu sneller en beter dan ie ooit is geweest, zelfs sneller dan toen ik 'm net had. Inmiddels zijn we een week verder en nog steeds denk ik iedere keer: "Wauw, ongelooflijk!" Ik heb nu weer zo veel plezier van m'n laptop. Hij staat iedere dag aan en doe er weer veel meer mee. Extra verrassing was ook nog dat door de nieuwe, efficiënte harde schijf, de batterij ook weer veel langer meegaat. Echt helemaal top!
- Charlotte

Wauw!

★★★★★
Toen ik mijn goeie vriend Wilbert om advies vroeg voor het uitbreiden van mijn laptop werkgeheugen en hij zei dat ik beter de harde schijf kon vervangen, was ik een beetje huiverig. Ik dacht, wat heeft de harde schijf nou te maken met de snelheid van je laptop? Waarom zou ik nog investeren in een nieuwe harde schijf met een 8 jaar oude laptop? Zonde van het geld en de moeite en ik gebruik 'm nog maar nauwelijks. "Geloof me nou maar, je zal zien" zei Wilbert, dus zo gezegd, zo gedaan. Binnen no time was de klus geklaard en gingen we opstarten, ik kon niet geloven wat ik zag! Wauw!! Voorheen kon ik rustig koffie zetten en de vaat opruimen en dan was m'n laptop misschien opgestart. Nu? M'n laptop start op binnen 10 seconden! En niet dat je dan ingelogd bent en nog moet wachten tot je bureaublad is geladen, nee, echt alles is klaar voor gebruik! Alles gaat supersnel, programma's opstarten, bestanden openen, browsen terwijl je 10 tabs tegelijkertijd open hebt, niet normaal! Ik had niet gedacht dat zo'n oud ding nog zo goed kon werken. Mijn laptop is nu sneller en beter dan ie ooit is geweest, zelfs sneller dan toen ik 'm net had, ongelooflijk! Ik heb nu weer zo veel plezier van m'n laptop, hij staat iedere dag aan en doe er weer veel meer mee. Extra verrassing was ook nog dat door de nieuwe, efficiënte harde schijf, de batterij ook weer veel langer meegaat. Echt helemaal top!
- Charlotte

pc weer snel !

★★★★★
Nadat ik mijn vaio pc eigenlijk had afgeschreven, want te langzaam toch even laten bekijken! na perfecte service & upgrade maak ik nu weer met plezier gebruik van deze PC. de service was zeer accuraat, to the point en plezierig.
- jules

ps weer snel !

★★★★★
Nadat ik mijn vaio pc eigenlijk had afgeschreven, want te langzaam toch even laten bekijken! na perfecte service & upgrade maak ik nu weer met plezier gebruik van deze PC. de service was zeer accuraat, to the point en plezierig.
- jules

Ssd

★★★★★
Ik heb na een tijd van frustratie besloten om een ssd te halen en het werkt geweldig! Het opstarten van alles wat op me C: schijf stond is nu met de ssd enorm snel geworden. Het opstarten van een spel bijvoorbeeld kon wel 5 minuten duren en nu duurt het maximaal 10 seconden
- Gaele

wat een verbetering

★★★★☆
Voor het opstarten van mijn laptop had je wel even geduld nodig dus het was tijd voor een upgrade.Het eerste contact verliep heel prettig en gaf vertrouwen dus een afspraak was snel gemaakt. Er werd goed uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Dat ik de laptop binnen 24 uur weer terug zou hebben was ook fijn! Toen ik hem voor het eerst weer opstartte stond ik verbaasd van de snelheid waarmee dat ging, wat een verschil! Ook het surfen gaat veel sneller; al met al ben ik er zeer tevreden over en kan ik iedereen deze service aanraden.
- Hannie
×